24 - 28/6 2024

KINETON INTERNATIONAL PLUGFEST 2024

Společnost Kineton s potěšením oznamuje, že ve spolupráci s Asociací HbbTV plánuje na letošní rok druhý ročník mezinárodního Plugfestu. Součástí této týdenní akce bude i testovací akce HbbTV.

Patnáctý ročník Plugfestu se bude konat od pondělí 24. června do středy 26. června v kancelářích společnosti Kineton v italském Miláně. Od 26. do 28. června se bude konat akce HbbTV Testing Event a setkání testovací skupiny.

Zavedené společné Plugfesty poskytují fantastickou platformu pro spolupráci všech účastníků na dosažení interoperability a poskytování toho nejlepšího uživatelského zážitku.

Testy interoperability se týkají nejmodernějších technologií, jako jsou UHD-4K/8K, HDR, HFR, NGA, HbbTV, DVB-I a HDMI (2.0/2.1a/2.1b), interoperability se zdroji (STB/streamovací zařízení, Sound bary, AVR, notebooky, kodéry) a zdroji (televizory, projektory, monitory atd.).

Plugfest je otevřen všem společnostem, které mají zájem testovat/ověřovat interoperabilitu a kompatibilitu svých AV produktů/softwaru/obsahu/aplikací s implementacemi jiných společností. Mezi účastníky patří výrobci televizních zařízení, vysílací společnosti, poskytovatelé technologií, provozovatelé platforem, poskytovatelé kodérů, výrobci testovacích zařízení, výzkumné a vývojové instituce, normalizační orgány a také vývojáři aplikací HbbTV, HbbTV OpApp a klientů DVB-I.

Poskytuje implementátorům HbbTV příležitost provést testy na svých zařízeních a zaznamenat tato provedení jako součást důkazů potřebných ke schválení testovacích případů pro verzi HbbTV Test Suite v2024-2. Zástupci poskytovatelů testovacích materiálů budou k dispozici pro diskusi o problémech zjištěných buď s testovacími materiály, nebo s implementací. Účastníci testovací akce budou mít dočasný přístup k testovacímu svazku, který je nezbytný pro provedení testovacích případů na akci. Plán testování bude účastníkům akce rozeslán den předem. Účastníci by měli být oprávněnými osobami TRAA, aby měli přístup do úložiště testů HbbTV.

Kategorie: ARCHIV UDÁLOSTÍ

POŘADATEL: Asociace HbbTV, KinetonVíce informací